Højt specialiserede instrument-magere, tysk stål og tæt samarbejde med kirurger. Det er kernen i de kirurgiske kvalitetsinstrumenter og operationsudstyr, som RZ Medizintechnik fremstiller.

De unikke instrumenter er efterspurgte verden over på grund af det solide håndværk, de bedste råmaterialer og den moderne teknologi i produktionen på fabrikken i Tuttlingen.

Instrumenterne og operationsudstyret har en lang række sikkerhedscertifikater som ISO 9001, ISO 13485 og 93/42/EØF II

Hos RZ Medizintechnik ser man det som en pligt at tage ansvar over for både kirurger og patienter. Derfor er den erklærede mission at følge markedsudviklingen og fremstille skræddersyede nye specialinstrumenter og fortsat forbedre de eksisterende klassiske instrumenter. Virksomheden samarbejder med kirurger og distributører over hele verden for at kunne følge de nyeste trends og standarder inden for alle kirurgiske specialer.

RZ Medizintechnik har et omfattende sortiment. Ud over sakse, nåleholdere, pincetter, sårhager og kirurgiske tilbehør , tilbyder RZ Medizintechnik specialprodukter, designet nøjagtigt efter konkrete ønsker og behov hos den enkelte kirurg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
G.O.B.A. kirurgi | Holmskovtoften 13, 8340 Malling - DK | Tlf.: +45 86 93 33 00 | kg@goba.dk